Recenzie

Primalex Betón Efekt - interiér v industriálnom štýle

Primalex Betón Efekt - interiér v industriálnom štýle

Betónový efekt na stene je v trende. Industriálny štýl nekladie žiadne hranice v experimentoch a použitých materiáloch. Takže na všetky pravidlá a trendy môžete zabudnúť. Zrealizujte svoj vysnívaný domov. Kombinujte nekombinovateľné - betón s drevom, kovom, kožušinami… možnosti sú neobmedzené.

Na tento projekt budete potrebovať

Farby s betónovým efektom Nakupovať

Skombinujte útulnosť s tvrdšími kontúrami, ktoré ponúka industriálny štýl. Na prvý pohľad sa vám môže zdať, že tieto dva štýly do seba zapadať nebudú. Avšak táto kombinácia má svoju unikátnosť a charakter. Je moderný, priemyselný s obrovskými možnosťami a jedinečnou atmosférou svetových metropol. Stena je schválne odhalená takže vidieť tehlu, betón, skorodované časti. Značka industriálneho štýlu je nedbalosť a neprispôsobilosť a svojím kontrastom vie ponúknuť aj svoju útulnosť. Medené,, chrómové a lesklé doplnky vnesú do interiéru luxus a zošľachtia ho.  Nič nie je dokonalé a aj takýto interiér má svoj šarm použite vo svojom interiéri Primalex Beton Efekt.

Primalex Beton Efekt - efektná stierka

Industriálny štýl nekladie žiadne hranice v experimentoch a použitých materiáloch. Takže na všetky pravidlá a trendy môžete zabudnúť. Zrealizujte svoj vysnívaný domov. Kombinujte nekombinovateľné - betón s drevom, kovom, kožušinami… možnosti sú neobmedzené. 

Najväčší fanúšikovia sa neboja navštíviť staré továrne alebo obchody, ktoré im poskytnú staré veci, ktoré potom môžu po malej úprave, použiť pre svoje domovy. Napríklad staré podlahy použijú na stene, starý nábytok prerobia, aby mohol opäť slúžiť. Vedia znovu použiť aj staré okenice a mnoho iného. Na starú betónovú podlahu viete použiť farbu na betón.

Primalex Beton Efekt - efektná stierka

Typický prvok tohto štýlu je betón. Túžite po krásnej pohodlnej obývačke s veľkou koženou sedačkou a konferenčným stolíkom. Váš interiér nemusí byť čisto len industriálny, štýly môžete kombinovať a dať do obývačky prvok škandinávskeho štýlu alebo vintage štýl, do ktorého patrí patina. To ho trošku zjemní ak nechcete, aby bol príliš drsný a dokázali ste sa v takomto domove zrelaxovať. 

Industriálna betónová stena u vás doma

Ak sa vám tento štýl páči a chceli by ste mať industriálny minimalizmus u vás doma, máme pre vás tip. Holá betónová stena, ktorá je čerešničkou na torte v industriálnom štýle. Hovoríte si, však už doma mám perfektne vystierkovanú hladkú bielu stenu. Aj tu však môžete vytvoriť efekt betónu. Naučíme vás ako si vytvoriť betónovú stenu s charakteristickou štruktúrou a dávkou originality. 

efektná stierka

Stierku Primalex Beton Efekt vyhľadávajú architekti aj designéri. Na niekoho takáto stena môže pôsobiť ako nedokončená, avšak takáto má byť. Donedávna sa takéto steny objavovali len vo výrobných halách a presne odtiaľ prichádza hlavná myšlienka industriálneho štýlu. 

Namiesto toho aby sme zahladili nerovnosti na stenách aplikujeme túto dokonale nedokonalú stierku v našich reprezentačných miestnostiach ako je obývačka alebo kuchyňa.

Primalex Beton Efekt je stierka, vďaka ktorej váš interiér vynikne a nestojí to veľa. Lacný betón efekt na stene. Žiadne zbytočne vysoké náklady. Stierku stačí namiešať. Túto stierku vám vieme tiež namiešať do požadovaného odtieňa.

Primalex Beton Efekt

Čo budete potrebovať?

Primalex Beton Efekt

Primalex Beton Efekt - pomôcky

Ako postupovať?

Postup je vhodný aj pre úplného laika. Nebojte sa toho, že ste nikdy nemaľovali, nestierkovali. Pomocou nášho postupu to zvládnete.

  1. Ako prvý krok napenetrujete stenu univerzálnou penetráciou Primalex
penetrácia na stenu Primalex Beton Efekt

2. Prekryte zem fóliou alebo kartónom. Opáskujte si miesta, ktoré nebudete chcieť natierať.

Primalex Beton Efekt pomôcky

3.  Otvoríme Primalex Beton Efekt a poriadne ho premiešame. 

4. Na aplikáciu si zoberieme benátske hladítko. Je to hladítko, ktoré má oblé rohy. Farbu rozneste v tenkej vrstve po celej stene.

Primalex Beton Efekt nanášanie farby

5. Stierku sťahujeme v rôznych smeroch ťahmi do oblúka.

Primalex Beton Efekt postup

6. Hotovo. Vaša nová stena.

Primalex Beton Efekt ako na to

TU nájdete celé video aj s postupom.

Industriálny štýl je trvalo udržateľný, takže sa nemôže stať, že za 5 rokov nebude váš interiér trendy. Má svoje čaro, vkus a funkčnosť. Tieto vlastnosti ho predurčujú na to, že ešte dlhý čas bude stále v kurze. 

Primalex Beton Efekt oživí váš interiér, bude dlho trendy a zvládne ho vytvoriť na vašej stene naozaj každý. Práca s ním je veľmi jednoduchá stačí ho poriadne rozmiešať a v tenkej vrstve naniesť na stenu. Je to ako na hodine výtvarnej výchovy a môže to byť skutočne zábava. Zvládne to aj ten, čo nikdy nepracoval so stierkou alebo nemaľoval. Pri tomto postupe nemusíte byť precízny, pretože ide práve o to - vytvoriť nedbalý efekt betónu na stene. 

Primalex Beton Efekt je lacná alternatívna vytvárania efektného interiéru u vás doma. Jeho hlavnou výhodou je ekonomická výhodnosť, jednoduchá aplikácia a samozrejme originalita.

Na našom e-shope nájdete okrem Primalex Beton Efekt aj rôzne ďalšie interiérové farby. Ak si chcete prečítať o ďalších vychytávkach na steny nájdete na našom blogu ďalšie zaujímavé návody a nápady. Napríklad o tom ako perleťovou farbou v kombinácií s interiérovou dosiahnete na stene efekt patiny. Prípadne ak nechcete svoj interiér tapetovať máme návod ako si vytvoriť efektné horizontálne pásy alebo stenu s metalickým odleskom. 

Ak sa potrebujete poradiť individuálne resp. výhodne kúpiť farby na steny, využite zákaznícku linku nášho internetového obchodu: 041/202 88 92 alebo nám napíšte na objednavky@efarby.sk. Tešíme sa na vás

Sme efarby.sk | Internetoví špecialisti na farby pre priemysel aj hoby segment.

Odobrať
PRIMALEX

Primalex Beton efekt - betónová stierka na stenu

Dekoratívna stierka, ktorá na vnútorných stenách Vášho domova i komerčných priestorov vytvorí vzhľad surového prírodného betónu.… Viac
+6 variantov
  • Najpredávanejší
Odobrať
CIRET

Hladítko - Benátske hladidlo

Benátske hladítko z nerezovej ocele a s drevenou rukoväťou.Veľkosť: 200 x 80 x 90 mm. Viac
+1 variant

8,51 € s DPH

skladom všetky varianty

U vás v utorok

Odobrať
SPOKAR

Fólia CQ s papierovou páskou

Fólia CQ s papierovou páskou Viac
+4 varianty
  • Najpredávanejší
Odobrať
SPOKAR

Špachtla York

Špachtľa vyrobená z brúsenej ocele s dreveným držadlom. Je využiteľná v interiéri aj exteriéri napr. pri tmelení dreva,… Viac
+9 variantov
Odobrať
SPOKAR

Páska maskovacia maliarska Profi

MASKOVACIA PÁSKA INTERIÉROVÁ PROFI, mierne krepový papier, vnútorné použitie do 60°C (80°C max. 30min.) Viac
+5 variantov

od 2,63 € s DPH

skladom všetky varianty

U vás v utorok

Alžbeta Mášová

Členka tímu efarby.sk, pre ktorú neexistujú problémy, iba výzvy. Snaží sa priniesť do tímu kreatívneho ducha a pomáha zákazníkom pri výbere ideálnych produktov priamo pre ich potrebu.