Výstava AQUARIUM ART - výstava umeleckých diel umelcov

Výstava AQUARIUM ART - výstava umeleckých diel umelcov

„Moc sa tešíme z toho, že sme sa pustili do organizácie tejto výstavy. Pôvodný nápad nechať si namaľovať obraz sa rozvinul do nečakanej podoby. Výsledok je úžasný a pokiaľ vieme, nemá vo svete obdoby. V priebehu necelých troch mesiacov sme spojili akvaristov, umelcov, nadáciu, žiakov umeleckej školy a firmy, ktoré nám pomohli a vytvorili sme tak spolu nádherný priestor, v ktorom je sa na čo pozerať a objavovať. “

Na tento projekt budete potrebovať

Umelecké potreby Nakupovať
Farby pre umelcov Nakupovať
Akvarelové farby Nakupovať
Maliarske plátna Nakupovať

Pamätám si, ako Ondrej Svoboda ako nadšený akvarista začínal s eshopom Shrimp.sk s akvaristikou. Zhruba pred ôsmimi rokmi som si u neho objednal prvé rybičky, krevetky a slimáky s osobným odberom u nich doma vo Varíne. Ďalšiu objednávku o pár rokov mi vydal ešte ako zamestnanec v inej firme, keď eshop rozbiehal popri zamestnaní. V súčasnosti sú naše firmy susedia (shrimp.sk a efarby.sk) a sklad a predajňa akvaristiky Shrimp má v Žiline cca 1000m2 so stovkami akvárii s tisíckami živočíchov. Ondrej je veľmi šikovný, cieľavedomý človek s veľkými plánmi. 

Keď ma pozval k nim na predajňu a povedal mi o ušľachtilej akcii Aquarium ART, ktorú plánovali zorganizovať, rozhodli sme sa mu pomôcť spropagovať výstavu a stať sa tak za efarby.sk partnerom výstavy s našimi umeleckými potrebami

Vytvorili veľmi útulný priestor svojej akvaristickej predajne, kde spravili krásnu galériu s umeleckými dielami rôznych autorov. 

Ak máte chuť umelecky stráviť svoj čas v príjemnej atmosfére predajne akvaristiky Shrimp, pozývame vás na výstavu s viac ako 80 obrazmi umelcov s akvaristickou tématikou. 40 slovenských a českých  amatérskych aj skúsených umelcov vystavuje viac ako 80 svojich diel.
Výstava sa koná v januári 2023. 

Prostredníctvom výstavy AQUARIUM ART spoznáte začínajúcich aj skúsenejších umelcov a ich tvorbu. Ak sa vám nejaký obraz zapáči, budete si ho môcť zakúpiť cez eshop po skončení výstavy. Podporiť tak môžete nielen umelca, ale aj Nadáciu Anjelské krídla, či Základnú umeleckú školu v Bytči, ktoré sa do výstavy tiež zapojili.

Projekt AQUARIUM ART tak netradičným spôsobom rozvíja a zároveň spája ľudí a ich záľuby, ktorými sú akvaristika a maľovanie.

Ondrej Svoboda: „Moc sa tešíme z toho, že sme sa pustili do organizácie tejto výstavy. Pôvodný nápad nechať si namaľovať obraz sa rozvinul do nečakanej podoby. Výsledok je úžasný a pokiaľ vieme, nemá vo svete obdoby. V priebehu necelých troch mesiacov sme spojili akvaristov, umelcov, nadáciu, žiakov umeleckej školy a firmy, ktoré nám pomohli a vytvorili sme tak spolu nádherný priestor, v ktorom je sa na čo pozerať a objavovať. “

Výstavu môžete navštíviť v priebehu januára 2023 každý deň v čase od 09:00 - 19:00 (okrem sviatkov) v akvaristike Shrimp.sk v Žiline, P. O. Hviezdoslava 50 C. 
Vstup do areálu je z parkoviska Hypertesca.
Vstupné na výstavu je dobrovoľné.

Pomáhame a podporujeme aj

  • Podporili sme pietnu spomienku na 13.725 obetí Covid 19

    Podporili sme pietnu spomienku na 13.725 obetí Covid 19

    Čas 1 minúta
  • Držíme palce Nikolke a jej rodičom!

    Držíme palce Nikolke a jej rodičom!

    Čas 2 minúty
  • Spravili sme krajší deň žiakom z Gymnázia Varšavská.

    Spravili sme krajší deň žiakom z Gymnázia Varšavská.

    Čas 1 minúta
  • Pomáhajme si.

    Pomáhajme si.

    Čas 4 minúty
Michal Fojcík

Páči sa mu tvoriť a nachádzať nové možnosti . Veľmi rád spolupracuje so šikovnými ľuďmi, ktorí vedia čo je to štartovať novú myšlienku z garáže.