Aplikácia Vizualizátor odtieňov - vyskúšajte si správny odtieň

Aplikácia Vizualizátor odtieňov - vyskúšajte si správny odtieň

Aplikácia Vizualizátor odtieňov vám ponúka možnosť si vizualizovať odtieň farby priamo na vašej stene, presne pre váš interiér alebo exteriér. Vizualizácia fasády, vizualizácia spálne či obývačky sa tak stáva zábavou, ktorá je prepojená s reálnymi vzorkovníkmi výrobcov farieb. Vyskúšajte ju stiahnuť zdarma do svojho telefónu a pohrať sa s ňou.

Na tento projekt budete potrebovať

Farby a laky Nakupovať


Stiahnuť zdarma:

Aplikácia Vizualizátor odtieňov, ktorá sa zaoberá návrhmi farieb na stenu. Využijete ju na vizualizáciu fasády, vizualizáciu spálne či vizualizáciu farby v obývačke. Okrem toho vám uľahčí výber odtieňa farby na strechu, oleja na terasu, či betónovej podlahy v garáži.

Dokáže vizualizovať interiérové steny:

Vizualizácia betónových podláh:

Vizualizácia odtieňa na nábytku


Dokáže však vizualizovať odtiene farieb na strechu, oleja na terasu, lazúry na drevenom plote a množstvo iného.



Vyberte si správnu farbu na stenu do kuchyne alebo farbu na stenu do obývačky. Plánujete novú kuchyňu, obývačku alebo sa konečne pustíte do kompletnej prerábky bytu alebo domu? Alebo ste sa možno práve presťahovali do nového domu a plánujete sa pustiť do rekonštrukcie? Či už to robíte sami alebo sa obraciate na profesionálov, existuje profesionálna aplikácia pre návrh priestoru vo vami požadovanom odtieni farby. Priblíži vám tak predstavu o tom, ako to bude vyzerať. Aplikácia Vizualizátor odtieňov interiéru je ľahko dostupná, užívateľsky prívetivá a zadarmo.

Bez ohľadu na to, na akom projekte pracujete, budete si chcieť svoje nápady predstaviť čo najpresnejšie, táto aplikácia vám s tým pomôže. Je to najpresnejší spôsob ako si vybrať farbu na stenu do kuchyne alebo farbu na stenu do obývačky. Aplikácia Efarby.sk: Vizualizátor odtieňov si môžete stiahnuť tu. 

Ako to funguje?

Funguje to jednoducho. Stiahnite si aplikáciu Efarby.sk: Vizualizátor odtieňov. Vyberiete si miestnosť, v ktorej budete robiť zmeny. Môže to byť čokoľvek obývačka, spálňa, kúpeľňa, kuchyňa alebo chata, veľký byt, apartmán alebo dokonca strecha alebo terasa, môžete vyskúšať všetko. Nemusíte ovládať zložité 3D modelovania interiérov, aby ste si vedeli splniť svoj sen a to tým najjednoduchším a najpohodlnejším spôsobom. Stačí si otvoriť aplikáciu, odfotiť si interiér, ktorý chcete maľovať a kliknúť na požadovaný odtieň farby na stenu do obývačky alebo iného požadovaného priestoru a váš návrh farby interiéru je hotový. Je to základ pre interiérový dizajn. Či už ste overený dizajnér alebo si to len chcete skúsiť, o zábavu máte postarané. Vybrať si farbu na stenu do kuchyne alebo farbu na stenu do obývačky nikdy nebolo jednoduchšie. 

Táto aplikácia na dizajn interiéru vám zjednoduší výber farby pre miestnosť a umožní vám plánovať, navrhovať farby a interiérový dizajn vášho interiéru. Výber správneho odtieňa už viac nebude ťažkou skúškou. Či už idete premaľovať interiér alebo strechu tento virtuálny nástroj vám pomôže. 

Stiahnite si aplikáciu Efarby.sk Vizualizátor odtieňov. 

Často kladené otázky

Prečo si vybrať túto aplikáciu?

Pre jednoduché návrhy farby dizajnu interiéru, bez potrebných znalostí komplikovaných 3D softvérových nástrojov. Vyskúšajte a uvidíte ako vyhovuje vašim potrebám. 

Ako môžem používať aplikáciu pre návrh miestnosti?

Pomocou tejto aplikácie si naplánujete odtieň pre váš projekt alebo sa len jednoducho pobavíte a získate inšpiráciu do budúcna. Rozhranie aplikácie je jednoduché a bezplatné. Behom okamžiku získate inšpiráciu, ako by mal váš projekt vyzerať.

Ako zladiť farby na stenu v obývačke?

Zladenie farieb na stenu v obývačke je s touto aplikáciou veľmi jednoduché, pretože všetko si budete vedieť predstaviť. Jednoducho si odfotíte svoj interiér a aplikácia vám dá ponuku odtieňov farieb. 

Ako kombinovať farby v interiéri?

Kombinovať farby v interiéri nikdy nebolo jednoduchšie. V aplikácii si viete pozrieť ako by vyzeral váš interiér v rôznych odtieňoch farieb a viete si predstaviť, aj ako vyzerá v kombinácii s vašim nábytkom a doplnkami. 

Ako vypočítať koľko farby potrebujeme?

Po tom ako si v aplikácii vyberiete odtieň, ktorý sa vám bude páčiť, automaticky vás presmeruje do eshopu efarby.sk. Tu pri každej farbe nájdete kalkulačku spotreby, kde len zadáte presné m2 plochy, ktorú budete maľovať a kalkulačka vám vyráta koľko farby potrebujete.

Alžbeta Mášová

Členka tímu efarby.sk, pre ktorú neexistujú problémy, iba výzvy. Snaží sa priniesť do tímu kreatívneho ducha a pomáha zákazníkom pri výbere ideálnych produktov priamo pre ich potrebu.