Inšpirácia

Náter pre kvetináče a nábytok na balkóne -vytvorenie mestskej oázy

Náter pre kvetináče a nábytok na balkóne -vytvorenie mestskej oázy

Oázou pokoja pre chvíle, kedy si sadnete s kávou v ruke do rozkvitnutej záhrady. To všetko môže byť aj malý balkón. Rozšírte si svoju obývačku. Z balkóna si môžete vychutnať krásnu oblohu a čerstvý vzduch bez toho, aby ste opustili váš domov. Pozvite priateľov na kávu a užite si slnečné lúče vo svojom tajnom ukryte. Hľadáte správny náter pre kvetináče a nábytok na balkóne? Poradíme vám. 

Osviežte svoj balkón nie úplne novým nábytkom. Urobte zo starého nový. Jednoducho ho natrite farbou Patio Garden. Nájdite farebnú inšpiráciu v kvetoch. Zvážte výber aj odvážnejších farieb pre svoj interiér a neváhajte ich aplikovať. Je čas byť odvážny. Náter pre kvetináče a nábytok na balkóne. 

Celú premenu dotvoríte hrejivými textíliami. Pekný koberec na balkóne vytvorí útulnú atmosféru a pozve vás, aby ste si balkón užili bosí. Pamätajte aj na malých detailoch záleží. 

Ozdobte kvetmi, začnite pestovať

Svieža zeleň navodí pocit, že sa práve nachádzate v rozkvitnutej záhrade. Vyberte si tie svoje či už chcete pestovať len kvety alebo aj jedlú zeleninu. Vyťažte z mestskej oázy maximum. Zelenina alebo iné jedlé rastliny slúžia ako dekorácia a aj ako doplnkový zdroj potravy. Kvetináče môžete natrieť s napúšťacím olejom Patio Verso, ktorý nie je toxický, preto je bezpečnou voľbou pre jedlé sadiace boxy. 

Ako to uviesť do praxe?

Kvetináče

Ak máte staršie drevené kvetináče. Jednoducho ich natrieme olejom na drevo Patio Verso, aby mali harmonický vzhľad. Pred natieraním je potreba povrch najskôr očistiť od špiny a nečistôt, následne nechať vyschnúť a aplikovať olej.

Balkónová stolička

Žltá farba vyžaruje slnko. Stoličky vylepšíte farbou Patio Garden, ktorú ponúkame vo viacerých žltých odtieňoch. Táto farba je vhodná aj na drevo aj na železo.

V prípade, že ste sa rozhodli pre kúpu Patio Verso alebo Patio Garden budeme vďační, ak si ho zakúpite cez náš e-shop alebo na našej kamennej predajni. 

Ďakujeme za zdieľanie článku na sociálnych sieťach.

Nové zaujímavosti zo sveta farieb vo vašej záhrade. Čím treba natrieť vyvýšené záhony alebo kvetináče tak, aby neškodil náter aj jedlým rastlinkám, ktoré do nich zasadíte.

Ak máte dostatok chute môžete si práve teraz vymaľovať váš záhradný nábytok, či už je drevený alebo kovový. Čím? Dočítate sa v e-booku.

Farba Patio Garden alebo olej Patio Verso. Prečo si vybrať práve tento náter? Aké sú jeho hlavné výhody?

Patio Garden nájdete na našej stránke efarby.sk. Objednajte si z pohodlia domova a farba bude nasledujúci deň u vás.

Ak sa potrebujete poradiť individuálne resp. výhodne kúpiť farbu Patio Garden, využite zákaznícku linku nášho internetového obchodu: 041/202 88 92 alebo nám napíšte na objednavky@efarby.sk. Tešíme sa na vás

Sme efarby.sk | Internetoví špecialisti na farby pre priemysel aj hoby segment.

Alžbeta Mášová

Členka tímu efarby.sk, pre ktorú neexistujú problémy, iba výzvy. Snaží sa priniesť do tímu kreatívneho ducha a pomáha zákazníkom pri výbere ideálnych produktov priamo pre ich potrebu.