Recenzie

Odolné a krásne: Ekologický náter na drevo Patio Verso a Patio Garden

Odolné a krásne: Ekologický náter na drevo Patio Verso a Patio Garden

Je to ekologický náter, ktorý vznikol ako šitý na mieru pre exteriér. Rešpektuje životné prostredie a chráni drevené povrchy pred šedivením, praskaním a odlupovaním. Pri vývoji tohto produktu sme brali do úvahy špeciálne požiadavky aj tých najnáročnejších oblastí vo dvoroch a záhradách. Patio Verso je ekologický náter na drevo.

Na tento projekt budete potrebovať

Oleje na vyvýšené záhony Nakupovať

Olej Patio Verso je novinka, ktorá bola vyvinutá špeciálne pre meniace sa poveternostné podmienky. Je to ekologický náter, ktorý vznikol ako šitý na mieru pre exteriér. Rešpektuje životné prostredie a chráni drevené povrchy pred šedivením, praskaním a odlupovaním. Pri vývoji tohto produktu sme brali do úvahy špeciálne požiadavky aj tých najnáročnejších oblastí vo dvoroch a záhradách. Patio Verso je ekologický náter na drevo. 

Patio Verso je vodou riediteľný olej na drevo pre vyvýšené záhony a drevené konštrukcie v skleníkoch. Chráni drevo pred vlhkosťou a nečistotami. Výrobok je bezpečný pre použitie v sadoch na pestovanie jedlej zeleniny. Je dostupný  štyroch prírodných farbách: uhlíková čierna, rustikálna šedá, stromová hnedá a lesná zelená. Ekologický náter na drevo.

Okrem toho predstavujeme Patio Garden pre sezónu vonkajších náterov. Akrylová farba, ktorá sa ľahko nanáša a vdýchne nový život pre váš drevenný a kovový nábytok. Výsledok je odolný a v prípade potreby sa ľahko čistí.

5 tipov

od odborníkov efarby na ošetrenie drevených povrchov v záhrade:

  1. Nerobte kompromisy pri čistení povrchu. Najvyšší predpoklad úspechu má čistý povrch.
  2. S náterom začnite až vtedy, keď je povrch úplne čistý a suchý. Najlepšie sa natiera, keď je počasie teplé a oblačné. Nenatierajte povrchy na priamom slnku a v prípade, ak hrozí dážď.
  3. Kvalitné náradie - štetce, valce sú nevyhnutnosťou. So zlým vybavením nemôžete dosiahnuť dobrý výsledok
  4. Ak sa rozhodnete pre olej, použitie do exteriéru radšej ten tónovaný. Má totiž v sebe často ochranu pred UV žiarením a zošedivením. Najskôr otestujte odtieň na samostatnom drevenom povrchu
  5. Predtým ako začnete natierať si pozorne prečítajte návod na použitie. Oleju nanášajte primerane a pretierajte v smere zrna, aby sa olej správne vstrebal. Ak je potrebné povrch po 10 minútach osušte handričkou. Povrch nechajte vyschnúť do nasledujúceho dňa.

V prípade, že ste sa rozhodli pre kúpu Patio Verso alebo Patio Garden budeme vďační, ak si ho zakúpite cez náš e-shop alebo na našej kamennej predajni. 

Ďakujeme za zdieľanie článku na sociálnych sieťach.

Prečítajte si aj naše ďalšie články, ktoré by vás mohli zaujať a určite v nich nájdete mnoho ďalších hodnotných informácií:

Náter pre kvetináče a nábytok na balkóne -vytvorenie mestskej oázy

Čím natrieť vyvýšený záhon?

Starostlivosť o záhradný nábytok, aby vám dlho vydržal

Patio Verso a Patio Garden nájdete na našej stránke efarby.sk. Objednajte si z pohodlia domova a farba bude nasledujúci deň u vás.

Ak sa potrebujete poradiť individuálne resp. výhodne kúpiť farbu Patio Verso, využite zákaznícku linku nášho internetového obchodu: 041/202 88 92 alebo nám napíšte na objednavky@efarby.sk. Tešíme sa na vás

Sme efarby.sk | Internetoví špecialisti na farby pre priemysel aj hoby segment.

Odobrať
ANZA

ANZA GO TIMBER OIL SET - Sada štetcov na drevo

Súbor Go olejových štetcov na drevo. Súbor obsahuje štetce 50 mm a 75 mm. Viac
+1 variant

10,25 € s DPH

skladom všetky varianty

U vás v stredu

  • EKO
Odobrať
Tikkurila

PATIO VERSO - Napúšťací olej na drevené povrchy

Vodou riediteľný olej na drevo, ktorý ho chráni pred vlhkosťou, nečistotami a spomaľuje štiepenie a praskanie dreva. Vhodný na… Viac
+7 variantov
  • Veľmi kvalitný
Odobrať
ANZA

ANZA PLATINUM FLAT BRUSH - Plochý štetec s najvyššou kvalitou

Štetec so syntetickými vláknam navrhnutý pre najvyššiu kvalitu náteru, ktorý poskytuje vynikajúce krytie. Je zložený zo… Viac
+3 varianty

od 11,38 € s DPH

skladom všetky varianty

U vás v stredu

Alžbeta Mášová

Členka tímu efarby.sk, pre ktorú neexistujú problémy, iba výzvy. Snaží sa priniesť do tímu kreatívneho ducha a pomáha zákazníkom pri výbere ideálnych produktov priamo pre ich potrebu.